-001-11-30T00:00:00+00:00
service=1322 template=2 cached=1:600

Cinema Amstelveen

      

Uw voordeel met de Amstelveenpas
Op vertoon van uw Amstelveenpas krijgt u €2,00 voordeel over alle voorstellingen. De kaarten met korting zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa van de schouwburg. De openingstijden van de kassa zijn woensdag, zaterdag en zondag van 13.00-16.00 uur én uiteraard op de avond/dag voor aanvang van de voorstelling.

Waar kunt u bijvoorbeeld heen? 
Volwassenenfilms: vanaf 1 september draait de eerste film weer: André Rieu 2019 Maastricht concert – Concert vertoning | Alfred Hitchcock en wie zijn door hem beïnvloed? | Les uns et les autres (12+) |  Arts in Cinema – Water Lilies of Monet: The Magic of Water and Light | Stanley Kubrick en wie zijn door hem beïnvloed? | Arts in Cinema – Degas: Passion for Perfecton | Arts in Cinema – Degas: Passion for Perfecton.

Jeugdfilm(s): Misfit 2

Over Misfit 2:
Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

Goed om te weten: 
Cinema Amstelveen is momenteel gesloten vanwege de vakantie. Donderdag 29 augustus is iedereen weer van harte welkom.

Over de Partner
Schouwburg Amstelveen is een middelgrote, populaire schouwburg met drie zalen. Naast een grote zaal is er een kleine, vlakke vloer zaal en een bioscoopzaal. Jaarlijks bezoeken bijna 120.000 mensen een theatervoorstelling, film of evenement in de schouwburg. De theaterprogrammering is breed; van cabaret tot toneel, van jeugdvoorstellingen tot muziek en van theatercolleges tot dans. In de cinema worden arthousefilms en de betere bioscoop- en jeugdfilms gedraaid. Ook is er regelmatig een Ladies Night, een vertoning van The Royal Opera House London of een kleuterbios. 

Voorwaarden
√ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
√ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
√ Prijswijzigingen voorbehouden.

Schouwburg Amstelveen

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13:00 – 16:00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 13:00 – 16:00 uur
Zondag: 13:00 – 16:00 uur

(De kassa is op voorstellingsavonden ’s avonds geopend vanaf 18:30 uur. De kassa sluit na aanvang van de laatste voorstelling of film.)

Adres
Stadsplein 100
1181 ZM, Amstelveen

Telefoonnummer
020-547 5175

Email
info@schouwburgamstelveen.nl

Website
Cinema Amstelveen Website