De Toverfluit (7+)

De Toverfluit is een spannende, sprookjesachtige opera van Mozart. Het is de allerbekendste ter wereld. Iedereen kent de beroemde aria van de Koningin van de Nacht, zelfs als je nog nooit ene opea hebt gehoord of gezien. De Toneelmakerij en Silbersee maken een eigentijdse versie van Motzarts meesterwerk waarin klassieke muziek, rap, dans en theater samenvloeien tot een magische, sprookjesachtige en spannende familievoorstelling.
Ditmaal speelt De Toverfluit zich af tegen de achtergrond van een intergalactische strijd tussen de Nacht en de Zon. De jonge astronaut Tamino stort neer met zijn raket in een vergeten deel van ons melkwegstelsel. Daar ontmoet hij sterrenvanger Papageno, met wie hij een prinses redt. De astronaut valt als een blok voor de stoere prinses en zij voor hem. Dus leven ze nog lang en gelukkig, want zo gaat dat in sprookjes. Of toch niet helemaal?

  • Kaartjes kunnen tot uiterlijk 45 minuten voorafgaand aan de voorstelling gekocht worden aan de kassabalie.
  • Koop je kaarten ruim van te voren om zeker te zijn van een mooie plek. Kijk voor meer info op: www.schouwburgamstelveen.nl/cultuuractie

Datum

za nov 2019

Tijd

15:00 - 17:00

Kosten

€4,00

Locatie

Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100, Amstelveen

Locatie 2

Grote zaal
Categorie

Organisator

Schouwburg Amstelveen
Telefoon
020 547 51 75
Email
kassa@schouwburgamstelveen.nl
Website
https://schouwburgamstelveen.nl/home/?g=Theater