De Cultuuractie voor kinderen gaat door!!!

“Wegens succes verlengd”

Ja, wegens succes mogen wij melden dat de cultuuractie voorlopig nog zal doorlopen! Wat is dat ‘succes’ dan? De actie is voor ons succesvol, omdat veel kinderen op deze manier extra aansluiting krijgen bij leeftijdsgenoten. Kunnen meepraten over films of activiteiten is belangrijk als je jong bent en wij willen dat zoveel als mogelijk bereiken. Dus ook in 2020 kan je met je kind (of alleen je kind) met grote korting naar de film, het theater, activiteiten in de bibliotheek of neer het feest van Amstelveen: Speakerz.

De actie geeft kinderen tot 18 jaar de mogelijkheid om dagelijks naar verschillende culturele activiteiten te gaan. Waarom? Omdat het de bedoeling is dat ook kinderen met de Amstelveenpas leuk mee kunnen doen met leerzame, sociale en vooral leuke activiteiten. Als ouder kunt u natuurlijk niet achter blijven, daarom kunt ook u gebruik maken van de actie, mits u in gezelschap bent van uw kind(eren). Op dit moment geeft uw Amstelveenpas u de mogelijkheid om elke dag samen met uw kind(eren) te genieten van het culturele aanbod in Amstelveen.

U hoeft praktisch niets te doen of de actie ook in 2020 te gebruiken! Uw Amstelveenpas is automatisch geupdate met de vereisten om de actie te gebruiken. Het enige dat u moet doen is naar één van de leuke aanbieders gaan, uw pas laten scannen of invoeren en het entreegeld te betalen aan de kassa.

2020-01-07T15:36:35+00:00