De Drie Musketiers Bostheater

TOMELOZE MOED EN VEEL ABSURDISME

HET BOSTHEATER & DE WARME WINKEL PRESENTEREN: DE DRIE MUSKETIERS

Theatergroep De Warme Winkel gaat deze zomer vol op het orgel in haar bewerking van De Drie Musketiers. De meest spraakmakende toneelgroep van Nederland trekt alle registers open om dit overbekende verhaal fris op te dienen. De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van het verleden.

De Warme Winkel is groot geworden met locatietheater, maar inmiddels al jaren te vinden in schouwburgen en op festivals in binnen- en buitenland. In hun steevaste zoektocht naar verdieping stuiten ze vaak eerst op de lach om vervolgens te belanden in een eclectische montage van verrijkende inzichten en ongepolijste humor. Hun werk wordt zowel als verrassend, verfrissend als inspirerend omschreven.
Het Amsterdamse Bostheater is het stralend middelpunt van de zomer. De tribunes bieden gelegenheid om te picknicken en het zonovergoten terras van het Bosrestaurant is de plek om heerlijk te dineren. Midden in het Amsterdamse Bos komt iedereen samen om te genieten van spectaculair theater!

INFORMATIE:
SPEELDATA: 13 t/m 31 augustus (van dinsdag t/m zaterdag)
LOCATIE: Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7, Amstelveen
KAARTEN VIA WWW.BOSTHEATER.NL (Met de ‘Cultuuractie voor Kinderen’ betaal je maar €2,50, kijk hier voor meer informatie)

Foto’s door Sofie Knijff

2019-07-29T17:51:04+00:00