Kom in de Kas!

Waarschijnlijk kent u het wel…’Kom in de Kas!’ Het jaarlijkse evenement om lekker rond te kijken bij verschillende kwekerijen. Dit jaar vindt ‘Kom in de Kas’ plaats op zaterdag 1 en zondag 2 april, van 10:00 tot 16:00 uur. Tijdens ‘Kom in de Kas’ is het tuinbouwgebied aan de Meerlandenweg in Amstelveen te bezoeken.

Behalve rondleidingen bij de bedrijven en ontdekken hoe alles groeit en bloeit, worden er ook andere interessante activiteiten georganiseerd. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, plantjes oppotten, gratis poffertjes eten en zich laten schminken door medewerkers van onze Partner Chimpie Champ. Voor de ouders is er ook wat leuks.. namelijk Koffie met Appeltaart!

Ook is er voor de kinderen een speurtocht. Meedoen aan de speurtocht kan door thuis alvast de KomInDeKas App te downloaden.

De toegang voor ‘Kom in de Kas’ is geheel gratis. Wilt u met de auto? Parkeer dan bij de bloemenveiling, vanaf daar is het mogelijk om met gratis vervoer naar het mooie gebied gebracht te worden.

2017-03-15T16:43:45+00:00