Registreren 2019-11-19T15:51:25+00:00

Welkom op de registratiepagina! Heeft u een Amstelveenpas? Dan kunt u de pas, na ontvangst, direct gebruiken. Zie de pagina Acties voor alle deelnemende winkeliers en partners. U hoeft hier verder niets voor te doen, wel heeft het de voorkeur dat u uw pas op deze pagina registreert. Door uw pas te registeren geeft u uzelf de volgende mogelijkheden:

  • u kunt zien welke gegevens van u geregistreerd staan en u kunt deze gegevens desgewenst aanpassen.
  • u kunt inzien waar en wanneer u de pas hebt gebruikt (mits de aanbieder het gebruik van de pas geregistreerd heeft).
  • u ontvangt indien u wenst per e-mail relevante informatie over de mogelijkheden en mooie acties met de Amstelveenpas.

Voor het registreren van de pas heeft u een e-mailadres nodig. Bent u nou niet in het bezit van een eigen e-mailadres, dan is het voor registratie ook mogelijk om gebruikt te maken van het e-mailadres van een naaste. Vraag de bezitter van het account wel eerst om toestemming dat u zijn/haar e-mailadres gebruikt. Het is voor de registratie van de pas(sen) geen probleem om hetzelfde e-mailadres voor meerdere pashouders te gebruiken (bijvoorbeeld in een gezinssituatie).

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande tekst? Of wilt u meer informatie over het registreren van uw Amstelveenpas? Kijk dan bij Vraag en Antwoord of neem contact met ons op via service@amstelveenpas.nl of 088 538 7020.

uw kaartnummer bevindt zich aan de achterzijde

uw kaartnummer bevindt zich aan de achterzijde. N.B. Vul bij kaartnummer de laatste 7 cijfers van uw kaartnummer in zonder spaties.

Vul a.u.b. de volgende gegevens in om uw deelname te bevestigen: