-001-11-30T00:00:00+00:00
service=911 template=2 cached=1:600

Toneelgroep TOBO

      

Over de partner
Toneelgroep Bovenkerk, afgekort TOBO, is Amstelveen’s oudste amateurtoneelvereniging en opgericht in 1945. In die tijd moest elke toneeltekst goedgekeurd worden door de katholieke kerk. Die tijden zijn voorbij: tegenwoordig is TOBO een moderne en ambitieuze vereniging die toegankelijk theater van hoge kwaliteit biedt. De toneelgroep speelt meestal stukken met een komische toon.

Twee keer per jaar voert de groep een avondvullend stuk op in het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Kijk op www.toneelgroeptobo.nl voor het actuele programma.

Uw voordeel met de Amstelveenpas
Bent u in het bezit van een Amstelveenpas? Dan ontvangt u 50% voordeel op de entreeprijs. Met de Amstelveenpas betaalt u nu €6,25 voor de entree.

Agendatips

Plezier voor vier: Een absurde en avondvullende comedie van Richard Harris en Leslie Darbon. Over kwartetten met ouderen en jongeren stellen die van elkaar en van zichzelf niet weten wie ze zijn. De eerste voorstelling gaat van start op donderdag 22 maart en de laatste gaat op zondag 25 maart van start. Het begint dagelijks om 20:15.

Er valt een traan op de tompouche: Een tragikomedie van de bekende Annie M.G Schmidt. Een heel leuke en avondvullende voorstelling. de eerste voorstelling gaat op donderdag 27 september van start en de laatste op zaterdag 30 september.

Voorwaarden

✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.

✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Toneelgroep TOBO

Openingstijden

Adres
Contact:
Bertha von Suttnerlaan 204
1187 TA Amstelveen

Theaterzaal TOBO:
Noorddammerweg 1
1187 CM Amstelveen

Telefoonnummer
020-6403036

Email
info@toneelgroeptobo.nl

Website
Toneelgroep TOBO Website