-001-11-30T00:00:00+00:00
service=43 template=2 cached=1:600

VITA Welzijn

Over de partner
Vita is een laagdrempelige organisatie voor ouderen advies, psychosociale hulpverlening en maatschappelijke ondersteuning in de regio Amstelland (Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn). Daarnaast kunt u met problemen ook aankloppen bij Vita en Welzijn.

Vaak kunt u die zelf oplossen, maar soms lijken problemen zo groot dat u hulp van anderen nodig hebt. Aankloppen bij vrienden, familie of bekenden is niet altijd makkelijk. Met veel vragen kunt u bij hen terecht. Zij bieden hulpverlening zowel individueel als in groepsvorm. Gesprekken bij Vita zijn gratis en voor iedereen.

Uw voordeel met de Amstelveenpas

Maaltijdvoorziening
Vita en Welzijn biedt ook praktische hulp aan zoals maaltijdvoorzieningen. Met de Amstelveenpas ontvangt u € 4,- korting per maaltijd op vertoon van de pas. Met de maaltijdvoorzieningen wordt het u net even makkelijker gemaakt.

Activiteiten
Vita Amstelland biedt mensen de mogelijkheid actief deel te nemen aan de samenleving. Vita Welzijn en Advies biedt daarom o.a. beweging voor ouderen, toneel, yoga en bridge. Zodoende kunt u toch actief deel blijven nemen in de samenleving. Met de Amstelveenpas ontvangt u 50% korting op de aangeboden activiteiten.

Voorwaarden
√ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
√ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
√ Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Openingstijden
Niet van toepassing.

Adres
Dr. Willem Dreesweg 2
1185 VB Amstelveen

Telefoonnummer
020 543 04 30

Email
info@vita-amstelland.nl

Website
VITA Welzijn Website